HINNASTO 2017

Seaboost          
           
  2017 Hinnasto SUOMI sis alv:n 24%      
           
  POWERTURF HINTAESIMERKIT      
  enintään 4,5 m pitkät ja 1,8 m leveät veneet / 1,5 m pitkä S compact 410,00 EUR
  enintään 5 m pitkät ja 2,3 m leveät veneet / 2 m pitkä M compact 520,00 EUR
  enintään 5,4 m pitkät ja 2,3 m leveät veneet / 2,4 m pitkä M 655,00 EUR
  enintään 6,2 m pitkät ja 2,3 m leveät veneet / 3,6 m pitkä M yhdellä jatkolla 967,00 EUR
  enintään 6,2 m pitkät ja 2,5 m leveät veneet / 3,6 m pitkä L yhdellä jatkolla 1 213,00 EUR
  enintään 7,5 m pitkät ja 2,5 m leveät veneet / 4,8 m pitkä L kahdella jatkolla 1 611,00 EUR
  S peruspaketti (2,4 m)     610,00 EUR
  S jatko (1,2 m)       289,00 EUR
  M peruspaketti (2,4 m)     655,00 EUR
  M jatko (1,2 m)       289,00 EUR
  L peruspaketti (2,4 m)     815,00 EUR
  L jatko (1,2 m)       398,00 EUR
           
  UUSI KASATTAVA POWERBRUSH JA TARVIKKEET:    
  Powerbrush peruspaketti (varsi + original harja + kulmaharja + raappa) 158,00 EUR
  Dock satamaharja peruspaketti (varsi + original harja + raappa) 110,00 EUR
  Wide erikoisharja isoille ja/tai epätasasille pohjille kuten limipohjat 37,00 EUR
  Keel erikoisharja kölin ja peräsimen puhdistukseen   38,00 EUR
           
  UUTUUS OVERDRIVE UUDEN SUKUPOLVEN EKO ANTIFOULING MAALI:  
  Overdrive antifouling 800 g 100 % biosidivapaa   89,00 EUR
           
  BASKETBUOY KELLUVA POIJUKORI:      
  Basketbuoy (enintään 2,2 m leveät ja 800 kg painavat veneet) 1 350,00 EUR
           
  UUTUUS THE END VIIMEISTELEE KÖYSIEN PÄÄT:    
  The End kutisteholkkipakkaus 10-22 mm köysille (4 kpl) 5,99 EUR
  The End kutisteholkkipakkaus 5-11 mm köysille (8 kpl) 5,99 EUR
           
           
           

Powerbrush

Powerbrush on monikäyttöinen työkalu jolla puhdistat veneen pohjan kasvustosta, limasta ja merirokosta. Se on suunniteltu siten että voit tehokkaasti puhdistaa jopa 2,5 m leveiden veneiden pohjat veneestä käsin ja jopa 3,5 m leveät sekä hytilliset veneet laiturilta. Nyt voit unohtaa haitalliset myrkky- maalit ja nauttia taloudellisesta sekä suorituskykyisestä veneilystä läpi koko kauden.

Harjan varressa on kelluke, joka painaa harjasosaa veneen pohjaa vasten. Tämä mahdollistaa pohjan tehokkaan harjauksen ja tekee työstä kevyttä sekä tehokasta. Mikäli harjaukseen tulee pidempi väli voit harjan tilalle vaihtaa raapan joka irrottaa tehokkaasti merirokon.

Kulmaharjalla pidät veneen peräpeilin ja vesilinjan puhtaana. Lisäksi sillä puhdistetaan perämoottorin alaosa, joka usein kasvaa partaa ja lisää kitkaa ja polttoaineen kulutusta.

Powerbrush sopii sellaisenaan veneiden pohjien puhtaana pitämiseen ilman myrkkymaaleja.

https://www.youtube.com/watch?v=diEIt5MmbzA&t Powerbrush

Lisää inffoa aiheesta: http://www.seaboost.fi/seaboost-powerbrush/

 

Powerturf

Powerturf on kelluva harjasmatto, joka mekaanisesti pitää veneen pohjan puhtaana ilman myrkkymaalia. Vene ajetaan harjasmaton päälle saavuttaessa satamaan. Harjasmaton toiminta perustuu kitkaan, joka harjaa pohjan puhtaaksi kun vene liikkuu matolla. Myös tuuli, aallot ja virtaukset liikuttavat venettä maton päällä, joten pohja pysyy puhtaana myös silloin kun venettä ei käytetä. Tuote soveltuu perämoottorilla tai vetolaitteella varustetuille moottoriveneille, joissa on V-pohja. Tutustu huolella käyttöohjeisiin jo ennen tuotteen ostamista ja tiedustele veneellesi sopivaa kokoa harjasmatolle meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältä. Näin varmistat että tuote soveltuu käyttöösi.

Joustavan ja samalla tukevan monikerrosrakenteen ansiosta Powerturfilla on ylivertaisia ominaisuuksia vastaaviin veneen kelluviin runkosuojiin nähden.

Merkittävin näistä eduista on että myös kaikista kriittisin viimeinen osa veneen pohjan takareunassa pysyy hyvin puhtaana. Tämä osa muodostaa veneen ollessa plaanissa helposti yli 30% pinnasta mikä vedessä aiheuttaa kitkaa. Syy tähän on osittain rakenne joka pysyy takareunassa suorana ja osittain myös karkea harjas.

Harjas myös puhdistaa pohjasta kasvuston sekä tuoreet merirokot silloin kun vene on ollut pidemmän aikaa muualla käytössä.

Kellutusvoima joka aikaansaadaan yhteensä n. 15 mm solumuovikerroksella on omassa luokassaan ja pitää paineen pohjaa vasten. Tämä tarkooittaa ettei sinun  tarvitse pestä maton alapuolta.

Powerturf on menestynyt loistavasti testeissä, josta hyvänä esimerkkinä Suomen johtavan moottorivenelehden Kipparin laaja käyttötesti kaudella 2014. Lokakuun lopulla kun testivene nostettiin ylös, tarkastelua varten pohja oli täysin puhdas. Lisäksi vauhti ja moottorin kierrokset olivat täsmälleen samat läpi kauden suoritetuissa mittauksissa.

Kotimainen Powerturf ja muut veneen mekaaniseen puhdistukseen perustuvat menetelmät kuten Powerbrush ovat vaihtoehtoja vesistölle haitallisille veneen pohjan myrkky -maaleille.

Seaboost Oy haastaa kaikki vesillä liikkujat tutustumaan veneen pohjan mekaaniseen puhdistamisen tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Tutustu myös Overdrive pinnoitteeseen joka vähentää veneesi kitkaa ja erikseen on suunniteltu mekaanista eliönestoa käyttäville veneille.

https://www.youtube.com/watch?v=nVkw3W_lugk Powerturf

Lisää inffoa aiheesta: http://www.seaboost.fi/tuotteet/seaboost-powerturf/

Basketbuoy

Seaboost Basketbuoy on kelluva poijukori joka tuo ison laiturin mukavuudet luonnonsatamiin ja kaikkiin laiturityyppeihin. Rantautuminen on mukavaa ja turvallista varsinkin tuulisella säällä kun voit unohtaa poijun kalastamisen ja köysien oikomisen puhumattakaan vauhdikkaista ja vaarallisista hypyistä liukkaille rantakallioille.

Kelluva rakenne ja sen vedenalainen osa vaimentaa tehokkaasti aallokon synnyttämää liikettä ja säästää näin myös venettä turhalta rasitukselta. Poijukori painaa asennettuna vain n. 85 kg, joten se on helppo tarvittaessa irrottaa ja nostaa talveksi suojaan.

https://www.youtube.com/watch?v=hQK_kHjibNoh Basketbuoy

Lisää inffoa aiheesta: http://www.seaboost.fi/seaboost-basketbuoy/

 

Overdrive

Overdrive on uuden sukupolven antifouling pinnoite, joka yhdistää hydrofobisen ja kivenkovan lasimaisen pinnan. Pinnoite pohjautuu sol-gel tekniikkaan ja se on erikseen suunniteltu kestämään rajuakin harjausta ja pesua erilaisilla harjaspesukoneilla ja laitteilla.

Seaboost Overdrive edut:

  1. 100% biocidivapaa ja siksi ekolooginen.
  2. Hydrofobinen pinta vähentää veneen kitkaa vedessä, toisin kun perinteiset eliönestomaalit.
  3. Eliöiden ja kasvuston on vaikea saada tartuntaa lasimaiseen pintaan ja ne irtoavat myös kun vene on liikkeellä.
  4. Vähempi harjaus pidemmillä väleillä riittää pitämään pohjan puhtaana.
  5. Myös näkki irtoaa harjapesukoneissa ja harjatessa.
  6. Harjapesu ei kuluta maalia, joten maalia ei pääse vesistöön.
  7. Jopa kuusi vuotta pitkät huoltovälit helpottavat sinun arkea ja säästät selvää rahaa.
  8. Helppo maalata sekä korjata.

Overdrive tukee rohkeasti mekaanista eliönestoa, joka kasvattaa suosiota tehokkaana menetelmänä sitä mukaan, kun kiristyvät biocidimääräykset ovat vaikuttaneet perinteisten myrkkymaalien tehoon.

Nyt voit vapaasti valita, miten täydennät veneesi eliönestoa tulevaisuudessa. Overdrive on suunniteltu toimimaan yhdessä kaikkien tunnettujen menetelmien kanssa, olipa kyseessä harjapesukone tai Seaboost harjat ja harjasmatot jotka luonnollisesti myös toimivat loistavasti yhdessä pinnoitteen kanssa.

Lisää inffoa aiheesta: http://www.seaboost.fi/seaboost-coatings/

The End

Joskus pienillä asioilla on iso merkitys. Seaboost The End päättää köydet, kun ainoastaan paras laatu on sinulle riittävän hyvä.

Pakkaukset sisältävät joko 4 kpl 10-22 mm köysille tarkoitettua kutisteholkkia tai 8 kpl 5-11 mm köysille tarkoitettua kutisteholkkia.

Helppokäyttöiset holkit asetetaan köyden päähän ja kutistetaan lämmöllä kiinni esimerkiksi sytyttimen tai kuumailmapuhaltimen avulla.

Valmistettu korkealaatuisesta polyolefinista (3:1) hyvän UV ja kemikaali kestävyyden saavuttamiseksi.

https://www.youtube.com/watch?v=Lc7UtNgWJX8h The End

Lisää inffoa aiheesta: http://www.seaboost.fi/seaboost-the-end/