Kotimaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Tätä kerrosrakennetta kutsumme Sandwich-rakenteeksi, ja se auttaa vaimentamaan runkoääniä sekä tekee veneistä täysin uppoamattomia.

Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa. Terhi-veneet ovat erittäin vakaita, viimeisteltyjä ja helppohoitoisia, ja niissä veneilystä nauttii koko perhe. Valitse oma suosikkisi!

 

 

Seuraavat Terhit vapaana kauden 23 toimitukseen, varaa nopeasti omasi:

  • Terhi 390 (385)
  • Terhi 440
  • Terhi Saiman
  • Terhi 450 Sc
  • Terhi 480 Br

Kauden 22 malleja saatavilla heti varastosta:

Terhi 385

Heti varastossa 

Terhi Saiman

Heti varastosta 

 

 

 

 

Terhi -veneet

Turvalliset ja täysin uppoamattomat kotimaiset Terhi-veneet ovat tuttu näky suomalaisissa mökkimaisemissa. Veneet valmistetaan vahintään kahdesta sään- ja iskunkestävästä ABS-muovirungosta, joiden väli täytetään vettähylkivällä polyuretaanivaahdolla. Tämä tekee veneistä käytännössä uppoamattomia, ja erittäin merikelpoisia.

Terhin moottoriveneet ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat helppohoitoisen ja käyttäjäystävällisen veneen mökille, kalastusreissuille, kuljetustarpeisiin tai pieneen huviajeluun. 

Soutuveneet

Terhi-soutuvenemallistosta löydät useimmiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan veneen. Terhi ABS-vene on turvallinen valinta, joka kestää kulutusta ja säilyttää arvonsa paljon tavallista pidempään.

 

Moottoriveneet

Terhi-moottorivenevalikoimassa on useita erikokoisia joko kahva- tai rattiohjattavia veneitä. Veneet sopivat sekä huvikäyttöön, siirtymiin paikasta toiseen tai vaikkapa kalastukseen - kattavilla varusteilla teet lisäksi veneestä juuri omiin käyttötarkoituksiisi sopivan.